Tags

,

Princess Seayways

Princess Seayways

Aan boord gekomen van de ferry. De terminal was niet zo’s probleem, het wachten in rij 13 wel. Rond kwart voor vier stonden we al in de rij, om kwart over 5 pas aan boord. We waren beide wel verrast door de grootte van de boot.

Gelukkig konden we ons hutje snel vinden: klein maar fijn. De sanitaire voorzieningen zijn trouwens ideaal voor luie mensen, de wc stond in de douche. De bedden zijn gestapeld, dus helaas apart slapen, dat wordt wennen.

We hebben samen lang aan de reling gestaan maar om een uur of 9 werd het toch wat koud. Beide nu wel wat last van zeeziekte, de Noordzee is best ruig op open zee. Zodoende hebben we dus om half 10 besloten om maar te gaan slapen, gezien dat een probate oplossing is tegen zeeziekte.

Noordzee

Noordzee

DE VOLGENDE OCHTEND:
We hebben beide redelijk geslapen, ondergetekende wat minder dan manlief, maar wel tijdig wakker gemaakt door de lieflijke stem van de kapitein met de mededelingen van half 8. We hebben ons gelijk maar aangekleed en zijn meteen naar het dek gegaan. Er is al land in zicht, al zijn we er nog niet. De klokken staan al op Engelse tijd en over een uurtje kunnen we naar de auto. Zodra we van boord zijn: ontbijt en koffie!